[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”text-center”]

Ajánlatkérés

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zuhanykabin gyártó és forgalmazó partnereink által, kiskereskedelmi ár alatti termékbeszerzés

A triton Services több évtizedes tapasztalattal, segítségnyújtás a termékek kiválasztásában.

Akár több év garanciával vállaljuk, Zuhanykabinok, Masszázskabinok, Gőzkabinok összeszerelését ,beszerelését , üzembe helyezését

Kabinok beszerelése már 26000 Ft-tól

Triton szolgáltatásaink:

Beszerelendő termékek kiszállítása

Triton beszerelés:

Triton javítás:

A triton Services Minden Magyarországon megtalálható termékhez tud  hozzá tartozó, vagy kompatibilis alkatrészt biztosítani.

Miért válasszon zuhanykabint?

Családi életünk egyik központja lehet a fürdőszoba, ezért nagyon fontos, hogy igényeiknek, s a helyiség adottságainak megfelelően legyen berendezve. Ennek kapcsán felmerülhet bennünk, hogy a fürdőkád vagy a zuhanykabin, zuhanypanel lehet számunkra a legideálisabb?

Ha a fürdőszobánk nem egy tánctér, de mégis szeretnénk élvezni az otthoni wellness szolgáltatások kényelmét, akkor a zuhanykabinok, zuhanypanelek a megfelelő választás!

Szükség lehet az évek során fürdőszobánk felújítására, ilyenkor akár egy új zuhanykabinba is befektethetünk, de régi termékeinket is elláthatjuk a kor wellness kiegészítőivel, pl. hidromasszázs rendszerrel, fényterápiával.

Az áruházakban, kis- és nagy kereskedőknél, fürdőszobaszalonokban megtalálható zuhanykabinok, zuhanypanelek legegyszerűbb változatának beépítése, szerelése is szakember segítségét igényli. Ha nem szeretné eláztatni a fürdőszobáját a rosszul bekötött vízcsövek, hibásan beállított zuhanytálca, a nem megfelelő minőségű víz-záró réteg felvitele miatt, akkor mindenképpen a Triton Services, zuhanykabin szerviz szakembereit javasoljuk a munkára. Felmerülő problémák esetén zuhanykabinok, zuhanypanelek, zuhanytálcák, hidromasszázs rendszerek javítását, szerelését is vállaljuk.

A munkálatok megkezdése előtt, illetve ha nincs konkrét elképzelésük a termékekkel kapcsolatban, szakembereink helyszíni felmérést, tanácsadást adnak, azért, hogy a kiválasztott zuhanykabin, zuhanypanel az Ön igényeinek minden szempontból megfeleljen.

Ma számos forgalomban lévő zuhanykabin, zuhanypanel közül válogathat, ha tanácstalan vagy szakember megerősítését várja elképzeléseihez a Triton Sevicesre van szüksége!

Márkafüggetlen szervizünk az ország bármely településén (Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Szolnok, Cegléd, Gyöngyös, Budapest stb.) vállalják a zuhanykabinok, zuhanypanelek beépítését, szerelését, javítását![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]