Helyszíni felmérés

Ne bízza bárkire ezt a feladatot

A helyszíni felmérés egy olyan alapvető lépés, amely elengedhetetlen minden olyan projekt előtt, amelynek célja az otthon vagy üzleti ingatlan javítása, átalakítása vagy felújítása. Ez a szolgáltatás egyedi lehetőséget kínál az ügyfeleknek arra, hogy részletesen megismerjék az ingatlanuk állapotát, kihívásait és lehetőségeit, valamint hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki a szakemberekkel.

Először is, a helyszíni felmérés lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy személyesen találkozzanak a szakemberekkel és megosszák velük az elképzeléseiket, igényeiket és prioritásaikat. Ez lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az ügyfél igényeibe és elvárásaiba, és hogy személyre szabott megoldásokat kínáljanak számukra.

Másodsorban, a helyszíni felmérés lehetőséget ad az ingatlan valós állapotának felmérésére és értékelésére. A szakemberek megvizsgálják az épület szerkezetét, az infrastruktúrát, a villamos és vízellátó rendszereket, valamint az egyéb fontos tényezőket, amelyek hatással lehetnek a tervezett projekt végrehajtására.

A helyszíni felmérés továbbá lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy azonnali visszajelzést kapjanak a tervezett munka költségeiről és időtartamáról. A szakemberek által nyújtott szakmai tanácsok és becslések segítenek az ügyfeleknek abban, hogy reális elképzeléseket alakítsanak ki a projekt végrehajtására vonatkozóan.

Végül, a helyszíni felmérés lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy megerősítsék a bizalmukat a kiválasztott szolgáltatóval szemben. A szakemberek személyes jelenléte és szakértelme biztosítja az ügyfelek számára, hogy képesek és hajlandók megfelelni az elvárásaiknak, és hogy a projekt sikeresen megvalósuljon.

Összességében tehát a helyszíni felmérés egy olyan szolgáltatás, amely nélkülözhetetlen minden olyan ügyfél számára, aki szeretné megbizonyosodni arról, hogy az ingatlanának bármilyen javítási vagy felújítási projektje hatékonyan és eredményesen valósul meg. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegyen az otthona vagy üzlete fejlődéséért és javulásáért egy profi szolgáltatás segítségével!

Miért válassz minket?

Sok éves tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalattal és több mint 1000 megbízással a hátunk mögött nyugodt szívvel bízhatod ránk otthonod felmérését egy munka előtt

Szakértelem

Csak olyan embereket alkalmazunk akiknek a munkájában mi is megbízunk, és a saját otthonunk felmérését is nyugodt szívvel bíznánk rájuk

Ügyfélközpontúság

Az ügyfél elégedettsége számunkra a legfontosabb, hisz végső soron Te leszel az, aki napi szinten használod azt a terméket amit mi építettünk be

A munka menete

A helyszíni felmérés munkafolyamata számos lépésből áll, melyek segítenek az ügyfeleknek és a szakembereknek egyaránt megérteni az ingatlan állapotát és a tervezett projektek lehetőségeit. Az alábbiakban részletesen bemutatom a munka menetét:

1. Egyeztetés és időpont egyeztetése

Az első lépés az ügyféllel való kapcsolatfelvétel és egyeztetés annak érdekében, hogy megbeszéljük a helyszíni felmérés részleteit és egy megfelelő időpontot egyeztessünk.

2. Szakemberek érkezése

A megbeszélt időpontban a szakemberek megérkeznek az ingatlanhoz, hogy megkezdjék a helyszíni felmérést. A felmérést általában építészek, mérnökök vagy más szakemberek végzik, akiknek a feladatuk az ingatlan alapos átvizsgálása és értékelése.

3. Ingatlan átvizsgálása

A szakemberek átvizsgálják az ingatlan különböző részeit, beleértve az épület szerkezetét, a falakat, a padlót, a tetőt, valamint a villamos és vízellátó rendszereket. Megfigyelik az esetleges problémákat, sérüléseket vagy károkat, amelyek hatással lehetnek a tervezett projekt végrehajtására.

4. Megbeszélés az ügyféllel

A felmérés során a szakemberek folyamatosan kommunikálnak az ügyféllel, megosztva az általuk észlelt problémákat, kihívásokat és lehetőségeket. Ez lehetőséget ad az ügyfélnek arra, hogy kérdéseket tegyen fel, és részletes információkat kapjon a tervezett projektről.

5. Szakértői tanácsadás és becslés

A felmérés befejeztével a szakemberek általában tanácsokat és javaslatokat adnak az ügyfélnek a lehetséges lépésekről és megoldásokról. Emellett egy becsült költségvetést is nyújtanak a tervezett projekt végrehajtására vonatkozóan.

6. Dokumentáció és további lépések

Végül a szakemberek dokumentálják az ingatlan állapotát és a felmérés során észlelt problémákat, majd megosztják az ügyféllel a dokumentációt és a becsült költségvetést. Ezután megbeszélik az esetleges további lépéseket és intézkedéseket, amelyekre szükség lehet a tervezett projekt végrehajtása során.

Ez a munka menete a helyszíni felmérésnek, amely segíti az ügyfeleket és a szakembereket egyaránt abban, hogy megértsék az ingatlan állapotát és a tervezett projektek megvalósításának lehetőségeit.

Vélemények

Számunkra az a siker, ha Ügyfeleink elégedettek, és ennek hangot is adnak

Nagyon elégedett vagyok a helyszíni felméréssel! A szakemberek alaposan átvizsgálták az ingatlant, és részletesen elmagyarázták nekem az összes észlelt problémát és lehetséges megoldást. Most sokkal jobban értem az otthonom állapotát, és magabiztosabban tudom, hogyan folytassam a tervezett javításokat.

Csonka Rebeka

Sopron

Fantasztikus élmény volt a helyszíni felmérés! A szakemberek rendkívül szakértők voltak, és profi módon végezték el a munkájukat. Nagyon értékelem az általuk nyújtott szakmai tanácsokat és javaslatokat, és most még jobban felkészültnek érzem magam a tervezett projekt előtt.

Takács Ádám

Zalaegerszeg

Nagyon hálás vagyok a helyszíni felméréssel kapcsolatos szolgáltatásért! A szakemberek nagyon figyelmesek és részletesek voltak a munkájukban, és minden kérdésemre kimerítő válaszokat kaptam tőlük. Most sokkal nyugodtabban tudom, hogy milyen lépéseket kell tennem az otthonom felújításához.

Horváth Kristóf

Mezőkövesd

Csak jó dolgokat tudok mondani a helyszíni felmérésről! A szakemberek nagyon barátságosak és segítőkészek voltak, és minden lépésben támogattak és irányítottak engem. Most, hogy tisztában vagyok az otthonom állapotával és a javítási lehetőségekkel, nagyon motivált vagyok arra, hogy elkezdjem a tervezett projekteket.

Pap Mátyás

Szigetszentmiklós

Szolgáltatási területünk

Szolgáltatásaink kiterjednek az ország egész területére. Bárhol is legyen a helyszín, számíthat ránk. Rugalmas és megbízható szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink az ország bármely pontján elérhessenek, és profi módon gondoskodjunk a kádak, masszázskádak, kádkabinok és kádparavánok beépítéséről és üzembe helyezéséről.

Legyen szó nagyvárosról vagy kisvárosról, mi mindenhol készen állunk a szolgáltatásra, hogy fürdőszobájuk a lehető legjobb minőségben kerülhessen kialakításra és üzembe helyezésre. Ügyfeleinknek garantáljuk, hogy profi csapatunk minden lépésben segítségükre lesz, és a legmagasabb szintű szakértelmet és minőséget kapják megrendeléseik teljesítése során.

A számaink magukért beszélnek

éves tapasztalat
0 +
Beépítés
0 +
Elégedett ügyfél
0 +

Nézd meg eddigi munkáinat

Kérdésed van?

GYIK

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked amiben csak tudunk. Itt összegyűjtöttünk néhány kérdést ami lehet Neked is segít

A helyszíni felmérés ára általában ingyenes vagy minimális díjat számítunk fel érte. Az ár függ a szolgáltatótól, az ingatlan méretétől és az adott régiótól. A pontos árajánlatért érdemes közvetlenül a szolgáltatóval egyeztetni.

A helyszíni felmérés időtartama általában az ingatlan méretétől és a problémák bonyolultságától függ. Általában egy-két órát vesz igénybe, de ez változhat az adott helyzet és az ügyfél igényei szerint.

Először is, fontos, hogy az ingatlan összes kulcsát és az összes olyan területet, amelyet a szakembereknek meg kell vizsgálniuk, hozzáférhetővé tegye. Továbbá, érdemes előzetesen összeírni azokat a kérdéseket vagy aggodalmakat, amelyeket szeretne megvitatni a szakemberekkel.

Általában a helyszíni felmérés eredményei és ajánlásai néhány napon belül elkészülnek, de ez a szolgáltatótól és az ingatlan állapotától függ. A szakemberek általában egy részletes dokumentumot szolgáltatnak, amely tartalmazza az összes észlelt problémát és javasolt megoldást.

Miután megkapta a helyszíni felmérés eredményeit és ajánlásait, fontos, hogy alaposan áttekintse azokat, és megfontolja a szakemberek által javasolt lépéseket. Ezután érdemes megbeszélni a következő lépéseket a szolgáltatóval, és egyeztetni a tervezett projektekről és munkafolyamatokról.

Más kérdésed van?

Hívj minket és készséggel segítünk!

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED VAGY PROBLÉMÁD VAN, NE HABOZZ FELVENNI VELÜNK A KAPCSOLATOT. CSAPATUNK KÉSZSÉGESSEN ÁLL RENDSZERZEDÉSRE, HOGY SEGÍTSÜNK MEGOLDANI BÁRMILYEN AKADÁLYT

Kiss András

Beépítő mester

+36306906974

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett termék?