A mi történetünk

Így kezdtük

A Tritonshop története több mint egy évtizeddel ezelőtt kezdődött, egy egyszerű, mégis merész elképzeléssel: olyan helyet teremteni, ahol az emberek megtalálhatják mindazt, ami otthonukat kényelmesebbé, stílusosabbá és élhetőbbé teheti. Kezdetben csupán néhány termékkel és a minőség iránti elkötelezettséggel indultunk el, de szenvedélyünk és kitartásunk hamarosan meghozta gyümölcsét. A kiváló minőségű termékek, az ügyfélközpontú szolgáltatás és a folyamatos innováció vezérelt bennünket azon az úton, melyen végig a célunk az volt, hogy a legjobbat nyújtsuk ügyfeleink számára.

Ide tartunk

Ma a Tritonshop egy dinamikusan növekvő vállalkozás, amely széles körben ismert a magas minőségű otthoni és kerti termékek, valamint a kivételes ügyfélszolgálat miatt. Büszkén állítjuk, hogy a legújabb trendeket és innovációkat kínáljuk, miközben szorosan együttműködünk a világ vezető márkáival, hogy ügyfeleink számára csak a legjobbat biztosíthassuk. Elkötelezettségünk nem csupán a termékek minőségére, hanem az ügyfél élményre is kiterjed, ami magában foglalja a professzionális telepítést, karbantartást és a megbízható utánkövetési szolgáltatást.

Jövőképünk az, hogy tovább bővítsük termékválasztékunkat, miközben fenntartjuk magas színvonalunkat és innovatív megoldásainkat. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a Tritonshop ne csak egy webáruház legyen, hanem egy megbízható partner is otthona minden szükségletéhez. Célunk, hogy ügyfeleink otthonai ne csak funkcionálisak, hanem inspirálóak is legyenek, egy olyan hely, ahol öröm eltölteni minden pillanatot.

A Tritonshop-nál hiszünk abban, hogy minden otthon rejt magában lehetőségeket. Küldetésünk, hogy segítsünk felfedezni és megvalósítani ezeket a lehetőségeket, átalakítva az otthonokat álmok otthonává. Köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek az utazásnak, és várjuk, hogy együtt felfedezhessük otthona minden lehetőségét.

0 + év

Tapasztalat

0 +

Beépítés

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szakértő

Legnépszerűbb szolgáltatásaink

Ügyfeleink mondták

Nyáron hűs, télen eleg marad a lakás. A beszerelési csapat professzionális és gyors munkát végzett. Ajánlom őket mindenkinek!
Halász József
Debrecen
A beszerelt szauna egyszerűen lenyűgöző. Minőségi, esztétikus és a beépítés is zökkenőmentes volt. Esténként alig várom, hogy használhassam! Köszönjük!
Kátay Judit
Budapest
Szakértői beszerelé, gyors és hozzáértő szerelőbrigád. Maximálisan meg vagyok elégedve!
Kovács Bence
Szeged
Kiváló minőségű kerti ház, profi összeszerelés, gyors és segítőkész szerelőcsapat. Teljes mértékben elégedett vagyok!
Szalai Gergő
Debrecen

Csapatunk

Ismerd meg azokat, akik segítségedre lesznek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Máté

Tóth Máté

Klíma szakember

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ági

Takács Ágnes

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Marci

Kiss Marcell

Vízvezeték szerelő

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Partnereink