[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”text-center”]

Ajánlatkérés

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hidromasszázskád gyártó és forgalmazó partnereink által, kiskereskedelmi ár alatti termékbeszerzés

Több évtizedes tapasztalattal, segítségnyújtás a termékek kiválasztásában.

 

Beépítés:

A kiválasztott termék házhoz szállítása, beszerelése (telepítése, beüzemelése):

 

Hidromasszázskádak beszerelési díja: 42000 Ft.-tól. (Az árat befolyásolja a termék típusa, szerelhetősége, és a helyszín kialakítása.)

 

Javítás:

 

Masszázsrendszerek bővítése, átalakítása :

 

Miért válasszon masszázskádat?

A szervezet élénkítésére nem kell mindenféle csodaszert kipróbálnia, elég, ha fürdőszobája kényelmét élvezi. Ha igazi feltöltődésre vágyik egy hosszú nap után, s fürdőszobája méretei is lehetővé teszik, akkor Önnek a legmegfelelőbb választás a fürdőszobai berendezések közül: a masszázskád. A hidromasszázs rendszerek révén a masszázskádak maximális felfrissülést nyújtanak Önnek saját otthonában. A stressz, a rohanó életvitel megterheli szervezetünket. Fontos, hogy rendszeres lazítással egyensúlyba tudjuk tartani önmagunkat.

 

A masszázskádak, hidromasszázs rendszerek egyik legfontosabb pozitív tulajdonsága a relaxáció elősegítése. A test alapvetően kétféle funkció váltakozásában létezik: az egyik a folyamatos készenlét, éberség, amely a nap nagy részét képezi (közlekedés, munkavégzés, háztartási feladatok stb.), míg a másik funkció célja a test regenerálása, a testi-lelki ellazulás, amely nélkül az első funkciót nem tudjuk fenntartani. Ha e két tényező nincs egyensúlyban, tehát nem hagyunk időt testünk felfrissülésére, akkor ízületeink, izmaink belső szerveink vérkeringése romlik, így ezek károsodhatnak. A masszázskádak használata nagy jelentőséggel bír testünk regenerálódásának elősegítésében.

 

A fürdőzés oldja a stresszt, felfrissíti agyunkat, valamint csökkenti a belső feszültséget. A masszázskádak fúvókáiból a testre irányuló vízsugarak lazítják az izmokat, relaxációs hatást gyakorolnak szervezetünkre. A hidromasszázs rendszerrel ellátott kádak, zuhanykabinok ajánlhatóak mozgásszervi, reumatikus illetve belgyógyászati panaszokra, a vérkeringési zavarok enyhítésére, visszerek megelőzésére./lásd Információk/Hidromasszázs rendszerek/

A forgalomban lévő kádak választéka folyamatosan bővül, kezdve az egyszemélyes, egyenes, rendszer nélküli kádaktól, a családi aszimmetrikus, íves vagy szív, pálmalevél alakzatot felvevő, hidromasszázs rendszerrel ellátott masszázskádakig. A kádak  akrylból vagy acéllemezből készülhetnek. A masszázskádakban található fúvókák száma is változhat aszerint, hogy a víz vagy a levegő fúvókák jótékony hatását kívánjuk leginkább igénybe venni. A kis és nagy kereskedésekben egyaránt találhatunk hangulatoldó aromaterápiás, érzékekre pozitívan ható színterápiás, a fúvókák elhelyezése és a befúvás erősségének függvényében kifejezetten izomlazító masszázskádakat is.

Márkafüggetlen szervizünk az ország bármely településén (Debrecen, Nyíregyháza , Miskolc, Szolnok, Cegléd, Hatvan , Gyöngyös, Budapest, Győr, Szombathely, Siófok  Zalaegerszeg ,Nagykanizsa Mosonmagyaróvár , Baja ,Szeged stb.) vállalják masszázskádak beépítését, szerelését, javítását, fertőtlenítését, tisztítását![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]