• Árak

  Tájékoztató jellegű beüzemelési díjszabás
  Zuhanyfülke ajtó , zuhanyfal , kádfal beüzemelési árak
  Zuhanyfal, kádfal beszerelés29 000 Ft
  Hidromasszázs és gőz kádkabin beüzemelési árak
  Kádkabin beszerelés59 000 Ft
  Gőzrendszerrel ellátott hidromasszázs kádkabin beszerelés69 000 Ft
  Kád, hidromasszázs kád és több rendszeres hidromasszázs kád beüzemelési árak
  Kád beszerelés ( egyenes , sarok , aszimmetrikus )35 000 Ft
  Hidromasszázs kád beszerelés49 000 Ft

  Figyelem: Egyes termékek, egyedi beépítési árakkal rendelkezhetnek, a termék beszerelésének pontos áráról kollégáink minden esetben előre adnak tájékoztatást ! ( Pl: Kerraspa )
  Szolgáltatásaink feltüntetett árai nem tartalmazzák : a vásárolt termékek csomagjában nem található szerelvények, alkatrészek illetve tömítő anyagok (szilikonok) árát!

Hidromasszázskád gyártó és forgalmazó partnereink által, kiskereskedelmi ár alatti termékbeszerzés

Több évtizedes tapasztalattal, segítségnyújtás a termékek kiválasztásában.

 

Beépítés:

A kiválasztott termék házhoz szállítása, beszerelése (telepítése, beüzemelése):

 • elektromos és víz oldali szabvány szerinti bekötés
 • beállítása, rögzítése,
 • csatlakozások tömítések ellenőrzése, szükség estén javítása, cseréje.

 

Hidromasszázskádak beszerelési díja: 42000 Ft.-tól. (Az árat befolyásolja a termék típusa, szerelhetősége, és a helyszín kialakítása.)

 

Javítás:

 • hidromasszázskád elektromos berendezésinek javítása, cseréje.
 • masszázsfúvókák tisztítása, javítása, cseréje,
 • kádfelület polírozása
 • kádtest javítása megerősítése
 • masszázsrendszer teljes antibakteriális fertőtlenítése

 

Masszázsrendszerek bővítése, átalakítása :

 • Víz és levegő rendszerek összeépítése a már meglévővel.
 • További kiegészítők (fényterápiák, fűtések, lábazat, kapaszkodó) felhelyezése.

 

Miért válasszon masszázskádat?

A szervezet élénkítésére nem kell mindenféle csodaszert kipróbálnia, elég, ha fürdőszobája kényelmét élvezi. Ha igazi feltöltődésre vágyik egy hosszú nap után, s fürdőszobája méretei is lehetővé teszik, akkor Önnek a legmegfelelőbb választás a fürdőszobai berendezések közül: a masszázskád. A hidromasszázs rendszerek révén a masszázskádak maximális felfrissülést nyújtanak Önnek saját otthonában. A stressz, a rohanó életvitel megterheli szervezetünket. Fontos, hogy rendszeres lazítással egyensúlyba tudjuk tartani önmagunkat.

 

A masszázskádak, hidromasszázs rendszerek egyik legfontosabb pozitív tulajdonsága a relaxáció elősegítése. A test alapvetően kétféle funkció váltakozásában létezik: az egyik a folyamatos készenlét, éberség, amely a nap nagy részét képezi (közlekedés, munkavégzés, háztartási feladatok stb.), míg a másik funkció célja a test regenerálása, a testi-lelki ellazulás, amely nélkül az első funkciót nem tudjuk fenntartani. Ha e két tényező nincs egyensúlyban, tehát nem hagyunk időt testünk felfrissülésére, akkor ízületeink, izmaink belső szerveink vérkeringése romlik, így ezek károsodhatnak. A masszázskádak használata nagy jelentőséggel bír testünk regenerálódásának elősegítésében.

 

A fürdőzés oldja a stresszt, felfrissíti agyunkat, valamint csökkenti a belső feszültséget. A masszázskádak fúvókáiból a testre irányuló vízsugarak lazítják az izmokat, relaxációs hatást gyakorolnak szervezetünkre. A hidromasszázs rendszerrel ellátott kádak, zuhanykabinok ajánlhatóak mozgásszervi, reumatikus illetve belgyógyászati panaszokra, a vérkeringési zavarok enyhítésére, visszerek megelőzésére./lásd Információk/Hidromasszázs rendszerek/

A forgalomban lévő kádak választéka folyamatosan bővül, kezdve az egyszemélyes, egyenes, rendszer nélküli kádaktól, a családi aszimmetrikus, íves vagy szív, pálmalevél alakzatot felvevő, hidromasszázs rendszerrel ellátott masszázskádakig. A kádak  akrylból vagy acéllemezből készülhetnek. A masszázskádakban található fúvókák száma is változhat aszerint, hogy a víz vagy a levegő fúvókák jótékony hatását kívánjuk leginkább igénybe venni. A kis és nagy kereskedésekben egyaránt találhatunk hangulatoldó aromaterápiás, érzékekre pozitívan ható színterápiás, a fúvókák elhelyezése és a befúvás erősségének függvényében kifejezetten izomlazító masszázskádakat is.

Márkafüggetlen szervizünk az ország bármely településén (Debrecen, Nyíregyháza , Miskolc, Szolnok, Cegléd, Hatvan , Gyöngyös, Budapest, Győr, Szombathely, Siófok  Zalaegerszeg ,Nagykanizsa Mosonmagyaróvár , Baja ,Szeged stb.) vállalják masszázskádak beépítését, szerelését, javítását, fertőtlenítését, tisztítását!